Ga meteen verder naar de content Ga meteen verder naar het nieuws

Snel naar een categorie springen:

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten
Feestdagen 10.00 - 13.00

Ons Aanbod

Op deze pagina kan je ons aanbod bekijken aan de hand van foto's en een korte beschrijving.
Omdat ons aanbod steeds veranderd kunnen we niet alles tonen wat er in onze winkel te vinden is maar als U graag meer voorbeelden wilt zien van wat wij aanbieden dan kan U onze fotopagina bekijken.

Ons werk is altijd handgemaakt dus elk boeket of bloemstuk dat U bij ons koopt is uniek!

Bloemstukken

Onze bloemstukken worden handgemaakt, ze bestaan grotendeels uit snijbloemen maar we werken ook met andere materialen zoals mos, schors, enz. De snijbloemen worden met een ingekorte steel in steekschuim gestoken, dit wordt vochtig gehouden zodat de bloemen nog genoeg water krijgen en er gezond blijven uitzien. Wij maken bloemstukken als versiering voor uw tafel (bij bruiloften, in uw restaurant, ...) maar ook in de vorm van kransen (bruidswerk, rouwwerk, kerstkransen, ...) of als algemene versiering voor uw zaak of thuis.

Een handgemaakt bloemstuk - biedermeier

Boeketten

Onze boeketten worden achteraan in de zaak steeds handgemaakt.
Wij voeren geen voorgemaakte boeketten in, zodat U steeds een uniek kwaliteitsvol product heeft. In de zaak staan verschillende boeketten ten toon gesteld waarvan U er een kan kiezen maar U kan ook steeds een boeket laten maken door onze bloemisten. U kan het dan samenstellen zoals U dat zelf wenst. Wilt U graag een boeket bestellen voor een feestelijke gelegenheid of gewoon zomaar?
Dan kan dit ook! Bekijk zeker onze contact pagina eens voor meer informatie.

Een handgemaakt boeket

Decoratieartikelen

Onze decoratieartikelen worden persoonlijk door Rene (de zaakvoerder) uitgezocht en opgehaald in de gespecialiseerde winkels. De artikelen veranderen elk jaar en worden aangepast aan de verlangens van onze klanten en de verschillende gelegenheden binnen het jaar.

Een kerstdecoratieartikel

Planten

In onze zaak hebben we ook een uitgebreid aanbod aan planten. Deze planten kan in U bezichtigen in onze serre waar ze dagelijks verzorgd worden om hun gezondheid te garanderen. Het soort planten dat we aanbieden hangt natuurlijk wel af van het seizoen. Onze mensen zullen U ook steeds bijstaan met raad over waar U de planten best zet en hoeveel water U ze hoeft te geven.

Een plant uit de winkel

Snijbloemen

Al onze snijbloemen worden steeds vers aangekocht bij onze leverancier en worden daarna omgezet in boeketten of bloemstukken . Als U zelf een fan bent van bloemschikken kan U ook de verse snijbloemen bij ons kopen, zodat U zelf een prachtig boeket kan maken. Al onze bloemen worden in de beste omstandigheden bewaard. Voor tips over hoe U moet omgaan met snijbloemen kan U op om onze tipspagina terecht.

Verse snijbloemen

Zijdebloemen

Onze absolute specialiteit is het werken met zijdebloemen!
We zijn de enige bloemenspeciaalzaak in de buurt die zijdebloemen aanbiedt. We maken met deze bloemen, net als met echte bloemen, bloemstukken en boeketten. Het verschil met echte bloemen is dat zijdebloemen er steeds mooi en gezond blijven uitzien en U ze geen water hoeft te geven! Daarenboven zijn ze nauwelijks onderscheidbaar van echte bloemen. Het verschil is zelfs zo klein dat onze klanten het vaak zelf niet kunnen geloven! Na een lange periode is het aangewezen om de bloemen een beetje op te frissen met behulp van een speciale spray - deze is ook in onze winkel verkrijgbaar.

Onze specialiteit: zijdebloemen